La kombutxa

La kombutxa és una beguda mil·lenaria provinent del nord-est de la Xina elaborada a partir d’una infusió d’herbes, originalment d’una infusió de te, i fermentada mitjançant un cultiu de llevats i microorganismes que anomenem scoby.

Un cop fermentada aquesta infusió, el resultat és una beguda refrescant, a vegades un punt gasificada, i amb un agradable gust entre dolç i àcid.

Precisament pel fet de ser una beguda fermentada, la kombutxa ens aporta probiòtics per millorar la flora intestinal i àcids orgànics tals com l’àcid glucònic, el làctic, el tartàric i l’acètic que tenen un efecte antimicrobià en el nostre organisme.

Així és que per les seves característiques, la kombutxa és una alternativa natural a les begudes ensucrades o alcohòliques, que podem prendre en qualsevol moment del dia, sola o acompanyant un bon àpat

Comments:

  • Harold Nelson

    Lorem ipsum dolor sit amet, an sed affert nemore argumentum, ceteros disputando sea cu, similique contentiones eos elitr.

    • Mark Willson

      Lorem ipsum dolor sit amet, an sed affert nemore argumentum ceteros.

Comments are closed.