Condicions de venda

 Aquest lloc web pertany a l’Horta Ferments S.L. (B05432372) de Mas l’Horta de Sant Martí Sescorts. Tots els preus inclouen IVA i les compres mitjançant aquest canal comporten l’acceptació de les següents condicions.

 

Pagament

Es podrà efectuar el pagament de la comanda mitjançant targeta de crèdit/dèbit o transferència bancària i sempre serà previ a l’enviament.

Per poder efectuar el pagament amb targeta de crèdit/dèbit oferim l’accés a un espai segur mitjançant la passarel·la de pagament del banc.

Per poder efecturar el pagament per transferència bancària, enviarem un correu electrònic amb la informació per realitzar l’ingrés i el concepte que s’haurà d’indicar. La transferència s’haurà de realitzar en el termini de 7 dies laborables des de la recepció del correu electrònic.

 

Enviaments

Hi ha tres modalitats d’entrega dels productes: recollida a les nostres instal·lacions, enviaments a la provincia de Barcelona mitjançant el nostre transport propi i enviaments a la resta de l’estat mitjançant empresa de missatgeria.

Totes les modalitats d’entrega son gratuïtes menys els enviaments de comandes inferiors a 60€ que es cobrarà 4,95€ en concepte de transport.

 El termini d’entrega màxim és de 7 dies a partir del pagament.

 

Cancel·lacions

En termes generals una comanda un cop pagada no es pot cancel·lar, però contacta’ns i farem el possible per cancel·lar-la: info@ensoferments.cat

 

 

Devolucions

Al tractar-se d’aliments sense pasteuritzar susceptibles de deteriorar-se amb certa rapidesa si no s’emmagatzemen tal com indica cada etiqueta, no és possible devolucionar els nostres productes un cop recepcionats.

 No obstant contacta’ns per qualsevol problema o incidència relacionada amb els nostres productes i intentarem solucionar-ho: info@ensoferments.cat